Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Att skapa

Leave a comment

Sociala medier

ligger i tiden kan man lugnt säga. Har idag jobbat lite med att koppla ihop både Facebook och Instagram till bloggen. Vet inte om jag når fler och det är inte tanken heller. Det viktigaste är att jag lär mig något samtidigt som det skapar fler vägar att ta del av det jag skriver. Om innehållet är viktigt eller behövs i samhället är jag inte rätt man att svara på. Så länge jag tycker det är kul och givande så fortsätter jag.

Veckans mest upprörda nyhet

måste ändå var att larmen från sjukvården avlöser varandra. Nu senast var det läkare i TV4 som tydliggjorde hur akutvården inte fungerar i Stockholm. Jag tror att situationen ser rätt likadan ut i hela Sverige. Personal och patienter far illa när konsulter med dollartecken för ögonen ska planera verksamheten. Det går bra för Sverige, har man hört stadsministern proklamera flera gånger. För vem kan man undra! Är det för konsulterna, de friska eller aktieägare som tar hem storkovan… Vem vet.

Min egen situation

är ganska oförändrad. Ena dagen lite bättre medan nästa ligga i ryggläge med kramper. Ortopeden skulle kontakta mig då jag ringde och berättade om de ökade besvären.

En annan grej

som hänt och verkar vara en riktig följetång är inköpet av en ny byrå från IKEA. Hemnes heter den men om den blir hopbyggd detta är vet jag inte. Det är inte för att jag inte kan utan för att det saknas grejer. Först var skruvar, plugg och annat som saknades. Efter 3 dagar fick jag ett postpaket och nu skulle det hända… Men nej, inte det… Efter att ha byggt mer än halva saknades toppskivan eller locket till möbeln. Ringde IKEA igen och det beklagade misstaget och ska nu skicka en ny byrå, en veckas leveranstid!!! Så vi får se hur det blir med den nya möbeln.

 

Den som väntar på något gott

 

Lämna gärna en kommentar