Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Det rör på sig

1 Comment

Igår så kom samtalet jag väntat på i månader. Fick en avbokad tid för magnetkamera med 1,5 timmes inställningstid. Nappade på erbjudandet och körde 5 mil enkelväg för att få svar på vad som felar i ryggen.


Sen kan man fråga sig vilket svar som är bäst att höra. 1) vi hittar inget fel på din rygg eller 2) du har ett fel som vi måste operera för att komma tillrätta med dina problem, 3) du har fel i ryggen men inget vi kan göra något åt.

Samtliga av ovanstående alternativ kommer att bli svåra att fronta både känslomässigt och rent kroppsligt. En operation inklusive tiden efter är ingen dans på rosor. De övriga alternativen blir svåra känslomässigt; då är dörren stängd för ytterligare åtgärder.

Men jag har inte fått något svar än och att spekulera nu hjälper föga. Jag tar beskedet när det kommer och lägger min kraft på att bli starkare och leva i nuet. Annat är bara dumt.

Idag blir det akupunktur igen efter drygt 3 veckors uppehåll. Ser verkligen fram emot nålarna. Skulle vara fint med ett diskrum där mina trasiga diskar fixas🙂. 
Att spekulera hjälper inte.


One thought on “Det rör på sig

  1. Vad bra att du äntligen fick röntgen!