Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Syfte med bloggen

Hur allting började

Att jag började skriva här var först ett sätt att ventilera och sätta ord på allt omvälvande som hände/händer i mitt liv.

Senare när jag började söka efter liknande berättelser på nätet så var det få som skrev om ämnet. Men det måste finnas många fler som lever i en skadad kropp!

Jag har aldrig velat visa mig svag, knappt berättat för någon om mina problem. Nu känner jag mig redo att krypa ur skalet och berätta min historia.

Fokus

Jag tänker dock inte lägga fokus på min familj i denna blogg. De finns förstås med och hjälper och stöttar mig och vi delar en stark och ömsesidig kärlek.
Jag vill berätta vad jag varit-och är med om. Jag vill dela med mig av mina tankar och reflektioner kring smärta, behandlingar, mediciner och olika hjälpmedel.

Jag vill dela med mig om det som varit bra och mindre bra. Jag tror på att vi människor lär så länge vi lever.

Hur lever jag med ständig nervsmärta? Vad dämpar den? och hur hittar vi tillbaka till ett så ”normalt” liv som möjligt? Jag delar med mig av min vardag och tankar kring den.

Positiv livssyn

Jag ska vara sann men inte förmedla mörker. Jag tror på att vara positiv, man får bryta ihop men sedan får man samla ihop bitarna och bygga ihop sig igen.

Jag behöver era kommentarer (både positiva och negativa) och tryck gärna på gilla-knappen om det är något ni gillar.

För vem?

Den här bloggen riktar sig till alla som lever i en skadad kropp, känner någon eller bara är rent intresserade av ämnet.