Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Vart är vi på väg!

1 Comment

Idag bär det av till Smärtskola. Har varit på en drös liknande event men positiv som jag är så tror jag på att det går att plocka med sig något till min privata verktygslåda. Den som är med får se!

Inte tokladdad direkt men det får gå. Annars så snurrar livet på och just idag känner jag mig förfärad över hur Försäkringskassan kan utförsäkra sjuka människor. Ja, så stod det i dagens tidning. Vet inte i vilken riktning samhället är på väg åt. Men NEJ, jag är inte förvånad. Inte det minsta. För i jakten på besparingar så drabbas de längst ner i kedjan hårdast och först. 
Bli inte så sjuk att du inte mäktar med att slåss för dina rättigheter.

One thought on “Vart är vi på väg!

  1. Du får säkert lära dig nått som du inte redan vet på den skolan. Och man får aldrig bli så sjuk så man inte orkar slåss för sina rättigheter. Lycka till med skolan!