Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Dåligt samvete och mys

1 Comment

Då var magnetröntgen gjort. Jag vet inte hur många gånger jag gjort magnetkameraundersökning men det börjar bli ett flertal.

För er som inte känner till denna undersökning så innebär de i princip att du strippar av allt förutom sockarna och kalsongerna. Sen tar du på på ett vitt förkläde, hörselproppar, nätluva på huvudet och hörselkåpor. Du lägger dig på en brits och åker in i en tub. Där ligger du cirka 30 minuter och denna maskin låter högt. Jag fick välja radiostation, de blev Rix fm. Personligen har jag inga problem med vare sig maskinen eller utförandet. Personer som inte gillar trånga utrymmen kan få de jobbigt.

Efter undersökningen var min kropp helt slut. Usch, skicket är lika med noll just nu. Det som är bra med de är att de bara kan bli bättre.

Jag ska vara stark och ni med. Stå på er annars gör någon annan de.

Tjingeling sov gott

One thought on “Dåligt samvete och mys

  1. Tur att du inte lider av cellskräck!
    Tyckte inte heller det var så hemskt.
    Kram och fortsätt kämpa!
    /syrran