Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Dax för magnetröntgen

Hålla på er!

Idag ska jag iväg på magnetröntgen, nu ska det utredas vad det är för fel, vad smärtorna i armarmarna orsakas av. Jag vet inte vad man ska hoppas på? Diskbråck i nacken eller sönderklämda nerver i bröst/axel regionen. Jag vill absolut inte att de ska vara några fantomsmärtor som ingen vet vad de beror på. Vet man orsaken är det förhoppningsvis lättare att behandla. Svar får jag senare i april av min läkare.

Annars är det full fart här, grabben är iväg på basketmatch och snart åker dottern iväg och spelar final. Går allt smidigt på sjukhuset kanske jag hinner se finalen. Sen är de ju orken också! Jag ska inte spränga mig för att hinna allt. Men jag vill…

I övrigt är min egen form sisådär. Försöker ta det lugnt så jag aka orka med.

Fokusera på de positiva – allt annat stjäl bara energi.

Comments are closed.