Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Det är inte bara smärtan som skapar problem

2 Comments

Nu har jag vilat och ätit middag. Ögonlocken hänger som om man sprungit ett maraton. Det måste vara smärtan som göder tröttheten och batteriladdaren ger inte nog med kräm. Som om detta inte är nog för en sargad man så dyker fiende nr.2 upp bakom hörnet. Denna nya motståndare kommer inte ensam utan har ett gäng kompisar med sig. 

Vi har resonerat här hemma och kommit fram till att de måste elimineras! Helst varenda en av dom! Jag talar förstås om råttor! De börjar krypa allt närmre och verkar totalt orädda. Tyvärr alla djurvänner men nu börjar kampen. Jag vill inte drabbas av en massa sjukdomar. Dessutom är de skadedjur. Råttfällor med mera gillras ikväll. Jag tvingas trotsa kroppen för att akut ta tag i fiende nr.2. Under alla år vi bott här har vi aldrig sett dessa gnagare våga sig fram på detta sätt.


Usch!


Så inatt när vi ligger och sover så kryp fram från era hålor. Jag bjuder er på en sista måltid. Jag får be om ursäkt om jag formulerar mig som en dåre men jag gillar verkligen inte dessa djur. 

En bra sak är dock att jag kommer sätta ut kropparna på ängen en bit bort och då hjälper jag det naturliga kretsloppet då rovfåglar får sig ett skrovmål.

När man minst anar det dyker fienden upp.

2 thoughts on “Det är inte bara smärtan som skapar problem

  1. Så att du har fått kommit hem iaf? 🙂
    Var rädd om dig och lycka till med din kamp mot smärtan och mot de äckliga råttorna.. mvh Lena