Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Ensam men inte själv

Nu är det ett tag sen jag skrivit något. Mycket har hänt, både positivt och negativt. Just nu är jag åter inlagd på sjukhus då min sargade rygg bråkar. Det känns som ett ekorrhjul hela sjukvårdskarusselen idag. Läkarna lappar och lagar och försöker skicka ut patienter för att få plats med nya. Kvalité har utbytts mot kvantitet och all vård ska kostnadsreduceras.

Jag är inte ensam i detta avlånga land med att bli behandlad likt en studsboll i vården. Jag tänker på er som precis som jag lever i en skadad kropp. Vi är en belastning för vården men vi vill leva precis som alla andra. Vi vill också vara så friska det bara går medans vi lever.

Avslutar med en positiv grej. En eloge till släkt, vänner, anhöriga och andra hjältar därute som vill hjälpa till med stöttning och support till oss som inte riktigt orkar.

Tack!

Comments are closed.