Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Få eller många

I och med att jag och min sambo har de barnfritt har vi passat på att vila en stund på eftermiddagen. Det kändes skönt och nu kan vi möta kvällen med mer ork och kraft.

Jag hade en ordväxling med en här på bloggen. Vi dryftade bland annat om antal följare per automatik betyder att bloggen ska överleva eller läggas ner. Jag anser att stora bloggar/medier har få personer som har ”rätten” till tyckande i än de ena och än de andra. Personligen tycker jag att det ska finnas tyckare/skribenter, helst hur många som helst, som skriver även om man har få följare. Det kan räcka med en klok mening som kan förändra/hjälpa en av de få följarna. Då har du plötsligt gjort något bra!

Vidare är det viktigt att få ta del av flera människors uppfattningar och därigenom kan vi själva stå fast vi de vi tycker eller kanske ser vi saker lite annorlunda. Genom att utbyta tankar med flera gör det oss klokare och berikar våra liv med nya influenser. Så ni där ute som skriver och drömmer en stor blogg, ge inte upp, tro på dig själv och låt saker ta tid.

Rom byggdes inte på en dag.

Comments are closed.