Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Framsteg och kampanda!

Idag var jag iväg på ett köpcentrum i närheten. Skönt att komma iväg och se lite folk. Det känns som evigheter sen jag lämnat gården. En miljö som för mig är helt bekant kändes idag som ett inferno av folk som stressade än hit och dit. Verkligheten är nog att det var som det brukar vara men det var min känsla . Är dock nöjd med trippen och detta tillsammans med tidigare positiva tecken tyder på att något bra är i görningen. Nu har tröttheten dock infunnit sig igen, dock inte lika allvarsam som tidigare. Direkt jag är igång ökar smärtan och ryggen blir stel, ofta brukar jag känna det efter att jag gjort något men idag var det som om det kom smygande. Kanske har jag äntligen lärt mig tolka kroppens signaler.

Ska ta mig en kort vila och sedan fortsätta kampen mot råttorna här ute på gården. Dom små rackarna är listiga, stjäl betet men lyckas undkomma. Jag ger mig dock inte, idag laddas  fällorna med jordnötssmör och lite nötter, ska enligt Youtube, vara en perfekt kombo!Youtube är ju nästan för fantastiskt, det finns möjlighet att nörda ner sig i varje ämne i minsta detalj.

Gnagare in action

Känner dock att jag blivit nästan för insatt i det här med råttor och olika tips på hur man bäst fångar dem. Vi har inga i huset iallafall för då hade det blivit fullskaligt krig… eller så hade jag lyft luren och ring Anticimex. Just nu är råttorna lite lugnare men det känns obehagligt när de skuttar omkring mitt på ljusa dagen och nästan stirrar på en. Usch! Ni ska få en rapport på hur det gått imorgon!

Den som är med får se, sa sen vise

 

 

 

Comments are closed.