Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Från muffins till upp och ner

Idag kom barnen och frågade om de fick baka. ”Njaaaa”, sa jag dels för att jag inte kan baka och så är det formen min. Men barnen gav sig inte och mitt i allt så stod vi där i baket, eller rättare sagt barnen bakade. Jag skötte ugnen och var nån sorts övervakare. Jag blev imponerad, tesked, matsked, deciliter, mixa och vispa. Allt i rätt ordning. Ja, de får bli fler gånger. Vi skötte oss så det blev inte mycket att städa upp efteråt heller. Mina barn börjar bli stora.

image

Sen, har formen svajat från riktigt trött till hyfsat pigg. Konstigt! Hela tiden vill man mer men de går inte. Kroppen säger nej och då hjälper inte viljan. Med viljan kommer man en bit längre men till slut så är det stopp. Lyssna på kroppen, jag måste än idag påminna mig själv om denna enkla grundregel.

Lyssna och lär.

Comments are closed.