Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Från smärta till energiknippe

Ja, kroppen är en komplex maskin. Stel och halt, totalt energilös – så startade morgonen. Timmarna gick på morgonen och det kändes som de skulle bli en riktig dålig dag. Men då, tog jag hunden på kort promenad och sakta men säkert har energin fyllts på. Jag har orkat dammsuga och plocka iordning. Ja, jag är stolt över mig själv och mina bedrifter.

Sen höjer jag ett varningens finger åt mig själv. Det är dumt att ta i för hårt bara för att man för en gångs skull har en bra eftermiddag. Jag säger/skriver de ofta till andra; lyssna på kroppen, ta inte i för mycket…

Men min kropp ville röra på sig idag,vara lite fysisk. Hoppas det inte blev för mycket bara?.

Tjing.

Comments are closed.