Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Går de att repa

3 Comments

Hej!

Så här dagens efter läkarbesöket går hjärnan på högvarv. Okej, remisser hit och dit men hur länge ska jag behöva vänta. Finns det överhuvudtaget något proffs som kan repa de skadade? Jag har varit på olika rehab tidigare, testat mindfulness men tyvärr så hjälper de inte mig. Jag har lärt mig hur man kan göra för att skona kroppen i vardagen.

image

Gårdagens besked gav mig inte så mycket just nu. Vi får hoppas att vården skyndar på. Jag ska försöka vara positiv men idag känns de tungt. I drömmarnas värld så skulle de finnas någon kunnig inom vården som fångat upp mig för länge sen. Skillnaden mellan en dröm och verkligheten är lika lång som sträckan Kiruna – Ystad.

Hej hopp ovh ha en bra dag!

3 thoughts on “Går de att repa

  1. Jag läste precis din berättelse om dig själv och jag ville bara säga att jag hoppas, hoppas, hoppas att du blir bättre och får den hjälp du behöver. Jag vet ju hur jobbigt mitt diskbråck var att läka och att jag förmodligen alltid måste vara extremt rädd om ryggen men min situation var inte i närheten av din. Ta hand om dig och lycka till!

    • Tack för de vänliga orden! Just nu är de extra jobbigt och denna väntan mellan ortoped till smärtrehab och neurorehab. Hoppas på bot å bättring. Gäller att vara positiv, trots att jag har ont och det känns jobbigt.

      Tack f omtanken.?