Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Glad påsk

1 Comment

När jag och min sambo är alena finns det tid till att göra nästan vad som helst. Problemet är bara min kropp, den orkar inte i de tempot man önskar och vill. Det känns som att små saker tar för mycket energi och jag kan förstå om min sambo blir uttråkad. Hon försöker i alla fall, drar på smilbanden och säger att de är så här nu, förhoppningsvis blir det bättre. Det hoppas jag verkligen.

Efter att ha varit ute en sväng på dan har eftermiddagen varit lugn. Nu till dagens bästa. Jag och min sambo åt en riktigt god påskmiddag. Till förrätt blev det löjromstoast. Supergott. Sedan lammytterfilé med rostad vitlökssky, bakad potatis, betor, sparris och gremolata till huvudrätt. Gott så in i … Måste smälta lite av allt gott men se blir det Texas Pecan till efterrätt. Det är bara synd att jag är så himla trött. Önskar det fanns energisprutor?.

Trots allt har vi haft trevligt och kunnat prata om allt mellan himmel och jord. Det är viktigt Att kunna kommunicera i en relation och nu när vi är barnfria har vi kunnat prata om allt. De är bra!

Sedan har jag pratat med barnen och dom har de så bra så det värmer i pappahjärtat att de är så glada. Jag älskar er!

Hitta tid och prata med varann – båda vinner på de i längden.

Glad påsk till er alla!

One thought on “Glad påsk

  1. Vilket gott mys hos er!

    Glad Påsk! ?

    Tina i Umeå