Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Håller fast

Leave a comment

vid mina rutiner

Sedan kanske det inte är helt rätt. Vaknar samma tid, 5:45, fixar frukost och nästan varje dag gör jag något som ska ta mig tillbaka. Idag började dagen med ett besök hos fysioterapeuten

Fokus ligger på att träna ben, rygg och bål

Jag tränar just nu på Easy line maskiner. Man arbetar med luftmotstånd och det känns skonsamt. Trots det är jag helt knäckt efter ett 20 minuters pass efteråt. Det är som om någon nerv klämmer, då kommer värken och sedan tröttheten. Många av er känner säkert igen er. Sedan hjälper vila bara till en viss del, har efter en del års erfarenhet kommit fram till att korta vilopauser räcker och sedan får man helt enkelt trotsa trötthet samt smärta och försöka vara igång ändå.

Snösmältningen är sannerligen på G

och det känns fruktansvärt bra att våren äntligen börjar närma sig.

Trots det har vi här i norr mycket snö kvar som ska smälta. Ett annat tråkigt inslag i samband med våren är att bilen ständigt ser ut som skit. I och med resan norröver behövdes verkligen en tvätt igen.

Biltvätten lär vara välbesökt ett tag framöver

Just nu fokuserar jag

på att tänka på vad i rehab-planen som triggar mer smärta. Det är dags att se över hela upplägget och börja göra saker som gör mig piggare, starkare och alertare nu. Sedan vet jag mycket väl att träningen måste intensifieras och belastningen bör ökas för att orka med livet om 5-10 år men frågan är om den typen av träning får stå lite vid sidan om ett tag. Jag måste få må bra nu och livet handlar inte bara träning, akupunktur, Interferens och smärtskolor. Skulle vilja ha mer ork till att berika mitt inre, umgås mer med familjen osv.

 

Våga bryta robotvardagen

 

.

 

Lämna gärna en kommentar