Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Helgen har anlänt

Idag och så många andra helger är det idrottsaktiviteter för mina barn. Ingen sovmorgon här inte. Å andra sidan vaknar jag hyfsat tidigt varje morgon så det där med att sova länge om morgnarna är inget jag saknar. En sak som ställer till det är kroppen, ibland tvingar den mig att stanna hemma från matcher och dylikt och det är en sorg. Idag orkade jag trots allt vara med under en hockeymatch som var riktigt spännande! 3-3, en riktigt jämn fight.

Nu ska hela familjen mysa med mat, tända ljus och senare kan hända ser vi en film.

En kall dag som denna (-15) ska vi koka ihop en Nikkaluoktasoppa. En riktigt god soppa om du frågar mig. Testa gärna!

Hoppas att just du också har det bra.

Familjemys, kanske det bästa som finns

Comments are closed.