Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Hjälp till självhjälp

God morgon!

Idag vaknade jag riktigt tidigt, kl.4, gick upp, kokade kaffe och la mig nedervåningen ett tag. Hörde perkulatorns underbara ljud och sen spred sig kaffelukten överallt. Morgonen är för mig en skön stund. Jag gillar lugnet, klev upp spillde upp en kopp kaffe och denna ljuvliga dryck spred sig i kroppen.

Visst är det så att jag vaknar av värk men jag väljer att rikta min energi på allt de positiva runt omkring. Smärtan är kvar vare sig jag är negativ eller positiv. Jag väljer att se de sköna, de som är bra. Det vinner alla på. Sedan en tid tillbaka har jag fått mer energi av att tända ljus och nu går de åt en del värmeljus här hemma.

image

För ungefär 1 år sedan slutade jag snusa, efter de har jag varit mer eller mindre beroende av vanliga tuggummin. Nu har jag ledsnat, jag köpte Fisherman friend pastiller och hoppas framöver kunna sluta upp med även dem. Ett beroende ska inte leda till ett annat, trots att de är bättre med pastiller/tuggummi än snus. Rent kostnadsmässigt kan man konstatera att tuggummin inte är billigt (kolla kilopriset).

Dagens ord: ju fler röster/skrivare som hörs/syns desto större är chansen bättre att vi får veta hela sanningen.

Tack för nu

Comments are closed.