Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Inspirera mera

1 Comment

Tydligen är det bra väder ute, varmt! Jag kan se solen skina utanför fönstret. Värmen har man verkligen saknat, åtminstone i den del av landet jag bor i. Synd bara att jag inte kan vara ute och ta del av den härliga solen.


Det hjälper föga att ligga här och gnälla på vad man inte kan just nu. Försöker bygga upp positiva tankar och ork för att ta mig tillbaka till livet. Har varit uppe ett par gånger och ”tränat”, löst korsord och tagit del av andra bloggar som ska påbörja-, är i startgroparna eller har varit i en liknande situation som mig. Det slår mig vilken kämpaglöd som finns ute i landet. Ni berättar innerligt hur ni ska ta er an er rehab – återfå kontroll över era kroppar.

Jag har varit nere för räkning flera gånger och alltid rest mig. Jag har haft en innerlig låga som brunnit för att övervinna, ta tillbaka min kropp från det sjuka. Just nu känner jag ingen kamplust – känner mig bara trött och sliten. 

Era bloggar, era berättelser väcker dock något inom mig. Det finns något där i orden som får mig på bättre tankar. Stärker mig.


Fortsätt inspirera.

One thought on “Inspirera mera

  1. Känner så väl igen mig i det du skriver. I mitt fall hjälper bloggandet som en form utav ångestlindring. Och jag, jag måste ha skitdagar, tillåta mig själv bryta ihop för att samtidigt återhämta mig, så att jag orkar fortsätta kämpa.