Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Kämpa i uppförsbacke

Jag har känt av motlut ett tag nu, egentligen mer eller mindre sedan juni 2012. Det har varit ett prov utan dess like, verkligen! Inte bara för mig utan hela familjen.

Det svåra är nu i denna stund att fokusera, kraftsamla för att orka fortsätta min satsning för att bli bättre. Jag vet att det går och att jag besitter många av verktygen men… Det är jobbigt.

Jag försöker och kämpar varje dag med att vara positiv och utföra den dagliga träningen. Sedan händer det saker runt mig som är svåra att påverka. Livet är och ska inte vara lätt. På andra sidan väntar det jag nu saknar så mycket.

Talar förstås om nedförsbacken. Någon gång måste det plana ut och bli lättare. Till dess är det bara vara positiv och kämpa på. Annat kan jag inte göra. Det finns helt enkelt inget val, inte några tänkbara i alla fall.

Så ni som befinner i en nedförsbacke just nu, njut av den. Man vet aldrig när det börjar branta till sig runt om dig.

Tappa inte hoppet, var stark

Comments are closed.