Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Krig mot kroppen!?

Att sova hemma

i egen säng är rätt skönt. Känner mig skönt utvilad, synd bara att molnen skymmer solens strålar. Idag blir det sjukgymnasten och akupunktur igen. Det har fungerat riktigt bra så det är bara att fortsätta.

Funkar fint mot smärta

Det är lika skönt och avslappnat som bilden visar. Rekommenderar er som än inte testat.

Känns som att det är

dags att kicka igång lite lugn träning träning i form av promenader. Kommer självklart att lyssna på kroppen och starta lugnt. Det är kanske mitt största problem- att slå in bromsen när det kommer till träning. Förhoppningsvis har jag blivit lite klokare efter dessa två bakslag i närtid.

Att föra krig

mot sin egen kropp fungerar helt enkelt inte för mig. Jag har testat att piska mig med träning, motarbetat viljan att vila och vara mer aktiv än kroppen vill. Detta har slutat i brutalt grymma bakslag och nu är mitt mindset ett annat – hoppas jag.

Leva med kroppen – inte föra krig mot den.

När kroppen och huvudet talar samma språk är vi i balans

Comments are closed.