Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Lite smått och gott

Att sova

en hel natt är otroligt, speciellt när jag vaknat tidigare än nattugglan i princip varje morgon de senaste dagarna. Det känns i kroppen, en utvilad känsla blandad med styrka. Tänk att man kan vara tacksam över en sådan sak.

Idag

är det dags att besöka sjukgymnasten och få sin veckodos av akupunktur. Det blir nog pricken över i:et. Trots att regnet faller ner hinkvis känner jag att det kommer bli en bra dag, åtminstone bättre.

Annars

har vi inte spikat någon agenda för dagen. Det är svårt att planera då formen varit så sviktande de senaste dagarna. Jag tänker då inte låta vädret slå ner mig. Orkar jag ska vara högst delaktig och suga i allt gott denna dag har att erbjuda.

Känner

i vart fall att det är dags att det vänder. Tröttheten och orkeslösheten som kvävt min kropp de sista dagarna sliter något helt otroligt. Vet att det vänder, att det är bäst att sitta still i båten men där och då känns det hopplöst. Jag har ingen aning om hur dagen blir och kanske är det ovetskapen som för mig en dag framåt hela tiden.

Jag vill inte kunna se in i framtiden

Comments are closed.