Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Livet i slowmotion

På något lustigt sätt känns det som om livet stannat upp för mig sedan 2012. Någon har tryckt på pausknappen på fjärren. Jag vet ju att allt rullar på, livet, barnen och så men samtidigt står jag och stampar i leran. Det påverkar förstås min sambo och mina barn kopiöst. Så är det.

Livet snurrar på men jag med familj har fastnat i smärtfällan. Min ork, mitt mående och dagliga form står i fokus hela tiden. Jag är så less på det. Vi kan inte bestämma att imorgon ska vi göra det och sen hälsar vi på där. Vi vet inte om jag orkar. När ska nån annan få ta all den tid jag tar i anspråk.

Nä, man får hoppas att de värsta smärtorna i armarna släpper snart så orken återvänder. Just nu har man så låg energi att den knappt är mätbar.

Comments are closed.