Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Livet på en tippbräda

Vilken strålande dag det har varit! Ett problem med mig är att huvudet vill så mycket och att låta bli är riktigt jobbigt när andra pysslar på gården och står i.

Nästan hela dagen har jag hört nej, det får du göra senare, Vilket är helt sant men tjurig som man är grejar man på i smyg. Smärtan tilltog och ni som lever i skadade kroppar vet att man lätt blir lite stingslig när värken lägger sig som en blöt filt. Detta ledde till ett tjafs mellan mig och min sambo. Mina krafter tog slut och jag sov drygt 1 timma.

Nu har vi rett ut fnurran som egentligen bara var en dumhet från min sida. Det visar  på hur hårfin min kroppsliga balans är just nu.


Var, som utlovat, och hämtade kraft i naturen runt hörnet. När man ser allt växa runt sig blir man aningen starkare.

När det råder enighet mellan kropp och knopp är människan i balans.

Comments are closed.