Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Målblind

Jag har lätt för att sätta upp mål. Att sikta mot något, liksom ta ut riktningen på vart jag är på väg. Just nu vill jag komma framåt – i form – för att orka mer i vardagen men också nå arbetsformen.

I likhet med en sann atlet har jag målbilder som jag ständigt strävar mot. Försöker göra det jag kan, följer min plan för att komma över mållinjen. Men, detta eviga ord, det är hela tiden någon som sätter käppar i hjulet. Kramper i ryggen och nu lunginflammation är de senaste bakslagen. Dessa krokben sabbar mina planer och gör vägen mot målet svårare.

Hur känns det kanske du undrar!? Det känns som om jag är med i ett cykellopp men cykeln som jag blivit tilldelad har inga hjul. Det är träningscykeln som finns på nästan alla gym och hur hårt man än trampar kommer man inte framåt. Någon har höjt belastningen så det går tungt att trampa men framåt kommer jag inte.

Jag kommer inte ge mig men måste nog tänka om. Kanske byta cykel eller bara titta på den för att förstå funktionerna bättre. Kommer nog på något för att ge upp existerar inte. Tar tacksamt emot tips.

Hur som helst, god morgon kära lördag!

Hur ser din målbild ut just nu?

Comments are closed.