Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Men så kul

Sovit riktigt gott inatt. Vaknande med kroppen halvfull på energi, vilket för min del är mycket. Familjen och jag åt en gemensam frukost, sådär riktigt nice⭐️. Allt detta innan 9. Pratade sedan i telefon med en släkting om fotboll, jobbet och allt möjligt annat kul.

Sedan bara ett fåtal minuter senare åkte vi, hela familjen, iväg och tittade på när ett av barnen spelade basket. Så himla skoj! Det var länge sedan jag sett så mycket folk. Sedan snacket med de andra basketföräldrarna. Det kändes inte sådär jobbigt som man kan tro utan rent av trevligt. De andra föräldrarna var genuint intresserade hur läget var sedan den senaste operationen. Jag sa som de var: DÅLIGT! Men, fortsatte jag, jag försöker vara positiv trots allt.

image

Vårt lag vann med 10 poäng men det var en jämn och hård match. Vilar nu men ska ladda för att orka med en trevlig kväll m min kära familj.

De om detta.

Comments are closed.