Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Ny dag – nya möjligheter

4 Comments

Ny vecka och nu är det dags att ”sätta ner spaden i jorden” och börja resan mot ett smärtfriare och friskare liv. Det finns inget att vänta på – livet pågår här och nu!


Har redan ringt sjukgymnasten och har ett par samtal kvar att ringa. Det är för mig inget problem, det gäller bara sedan att ta sig till de olika ställena. Ryggen pallar inte riktigt med att sitta i bilen. Men det problemet tacklar vi då. Allt har sin tid!

Annars har natten varit bra och hunnit med att äta frukost med barnen innan de åkte iväg till skolan.

Sedan kan jag också berätta för er som följer mig att jag köpt en egen domän ( det här är ju en så kallad gratisplats). Jag får tillgång till lite mer verktyg för att bygga en finare hemsida. Vet inte riktigt hur det funkar än då det är ett utomstående webhotell m tillhörande domännamn. Det ska tydligen enkelt gå att ansluta det här på WordPress men jag vill ju få med mig er följare och alla inlägg. Mer om detta när det är klart. Om någon har mer info om detta får ni gärna göra ett inlägg och berätta.

Gräv där du står

4 thoughts on “Ny dag – nya möjligheter

  1. Ja, livet är här och nu!
    Jag får troligen också leva med en skadad axel, upprätthålla nåt slags rörlighet i den med massage osv.
    Mina inkomster är beroende av att jag sitter vid datorn många timmar per dag… Bara att ta det som det är, och stretcha mellan varven.
    Hoppas du börjar må bättre, dag för dag!

  2. Det låter spännande med en egen domän, Det får du berätta mera om