Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Önskelistan

Vad kan man säga

om gårdagen egentligen? Det var inte en dag som gick till historien i alla fall. Mycket vila, energilös och avslutades med filmkväll med familjemys.

Så kan det vara och jag greps inte av panik utan lyssnade in kroppen och gav det som den behövde. Idag tänker jag åtminstone bidra med mer men sen med vad och i vilken utsträckning får tiden utvisa. Tror på att vi som lever i skadade kroppar får acceptera att leva med dippar med jämna mellanrum… Tyvärr.

 

Känns som om

det är svårt att bli expert över hur min egen kropp fungerar. Egentligen är det nog inte så svårt, det är bara att när bra dag(ar) infinner sig är viljan enorm på att göra det man missat. Sen får man lida igen… Ett ekorrhjul utan dess like.

Jag vet

att jag måste tänka om, balansera mitt liv, hejda mig och min vilja att bränna energi. Jag ska tänka om, det är ett måste för jag tycker dipparna blir tuffare att hantera. Många verktyg har jag men behöver ett par nya fräscha redskap till för att lyckas. Det blir mitt mål framöver, att införskaffa ny input och använda den i vardagen.

Idag

har jag vaknat enormt tidigt. Det är lite tudelat, trivs med att starta morgonen i stillhet men det är mindre kul att vara trött då resten av familjen vaknar. Idag står det följande i önskelistan:

  1. mer energi
  2. ge mer av mig själv till familjen
  3. ha kul

Hoppas ni får en fin dag!

Önska kostar ingenting

Comments are closed.