Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Påsk här hemma

God kväll!

Jag och barnen firar påsk hemmavid. Egentligen är de ofrivilligt men med tanke på att min sambo och jag i mitt tillstånd inte kan köra bil så blir det så här. Är det synd om oss? Nej, nej! Barnen har haft fullt upp hela dagen. Jag har knappt sett röken av dom, de är ute och leker hela dagarna. Kanske är de vi vuxna som läggerkrav på oss själva, att vi måste göra än det ena än de andra bara för att vi är lediga. Att bara vara hemma med lek, bak och pyssel funkar de med.

Nu har vi snart varit hundägare i 1 år. Det går nästan inte att beskriva hur bra de är med att ha hund. I alla fall vår mysiga hund. Hon är så snäll och lugn, passar mig perfekt. Prada, som hon heter, är lättlärd och kommer med tiden att bli riktigt lydig.

image

Hundar är människans bästa vän

Comments are closed.