Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Positiva P

Att bygga

en ny identitet efter en skada som påverkar kroppen är inte lätt. För man är ju den man är! Trots det blir man tvungen att förändra sitt beteende på så många olika sätt att det påverkar individen enormt. En sak som är viktig att behålla är i vart fall en positiv inställning.

Jag har

sedan 2012 kämpat, trotsat smärta, varit ledsen, fått tänka om och tvingats ändra min livsstil ett flertal gånger. Det har och är riktigt jobbigt. Huvudet vill en massa saker och kroppen skriker nej!

Jag har

trots det, i nästan alla situationer, behållit mitt positiva jag. Tänker på något sätt inte bli ett med min ryggskada för det hjälper inte! Istället gör jag saker då kroppen tillåter det och lever efter devisen njut av tillfället just nu. Idag, just nu, är det bättre och då kan jag. Vad morgondagen har att erbjuda vet ingen, inte ens SMHI.

Idag

hoppas jag att kroppen ger mig möjlighet att orka vara med mig så jag kan se barnen spela fotboll för det tycker jag är roligt. Om det gör mig trött spelar ingen roll. Sedan vet jag inget men hoppas får man alltid. Ha en positiv dag därute och njut av nuet!

Att vara positiv kostar inget

Comments are closed.