Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Puckelpistform

Igår berättade jag om ökad smärta och hur tröttheten tog ett grepp om mig. Idag känns det bättre, mer ork och mindre ont. Livet just nu känns som en puckelpist med höga toppar och djupa dalar. Dagens mantra får bli balans. Att hitta balans mellan aktivitet och vila och att tänka innan jag handlar. Med andra ord back to basic. Jag måste försöka plana ut pisten så går det lättare att åka nerför livets backe.

Jag har varit precis i den här sitsen förut och jag vet att det finns en väg ut. Det gäller bara att plocka fram verktygslådan och minnas hur verktygen ska användas. Många metaforer, jag vet, men det är ett lättare sätt att beskriva tankarna just nu. Ska försöka vara tydligare, mer konkret, vid ett annat tillfälle. Nu får detta duga!

Och så var det kampen mot råttorna. Där står det just nu 2-0 till mig. Det var inga små aktörer jag stötte på. Usch! Jag har bildbevis men skonar er från dessa. Jag håller er underrättade. Jakten fortsätter.

Kan också berätta att det inte bara jag som upplevde att det var halvt kaos på akuten på sjukhuset. Fick höra om en som fick ligga i fikarummet och vänta på vård. Det låter inte klokt! Vart är vi på väg, ska inte samhället, alltså vi, ge de sjuka en chans till bot och bättring. Jag blir allvarligt både rädd och orolig över nedmonteringen.

Måste avsluta detta inlägg med positiva saker. Solen skiner och luften känns frisk och skön. Det ger energi. Vi ska också få fiber indraget i huset, vilket känns suveränt. Jag vet inte om jag är en av de få som än kör med bredband via telejacket. Nu blir det rena motorbana med IT, barnen kommer hoppa av lycka?.


Kunskapen finns där inom oss bara vi letar tillräckligt noga.

Comments are closed.