Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Små steg i rätt riktning

Hallå!

Gårdagens mörka moln har skingrats en aning. Jag har fått tillbaka min gamla förståndiga handläggare på Försäkringskassan och vi har redan haft ett positivt samtal. Nu är de upp till vården att svara på F-kassans frågeställningar. De borde i sig inte vara svårt men sjukvården och hela den apparaten fungerar inte särskilt bra. 

Jag förstår samtidigt båda parterna – sjukvården som tycker de borde räcka m korta beskrivningar i intygen för att spara tid och F-kassan som vill ha bort fuskare. De är vi som är skadade som får betala priset då fuskarna förstört systemet.

Jag orkar inte tänka mer på de här just nu. Imorgon ska jag ringa och skynda på vården igen. För så är det idag, den som skriker högst får hjälp snabbare. Jag måste orka! 

Nu tar jag mig min korta promenad, skingrar tankarna, sorterar och försöker söka de positiva. De är de enda som hjälper just nu. Att gräva ner sig, antingen med spade eller grävmaskin, har inte och kommer aldrig vara en lösning. Jag står upp, blickar framåt och tror de bästa.

Så är det.

Comments are closed.