Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Snacka om skillnad!

Igår låg kvicksilvret på -30 grader och idag har vi fått kopiösa mängder snö. Temperaturen är idag omkring -1. 29-30 graders svängning på mindre än 12 timmar. Hur kan det svänga så snabbt?

Sedan tycker jag att det räcker med nederbörd nu. Det finns snart ingenstans att förvara det vita guldet.

Idag fick jag ploga mig fram till fysioterapeuten för akupunktur. Tycker fortfarande att behandlingen både smärtlindrar och gör mig smidigare. Det är bara fortsätta!

Slutligen vill jag bara skänka en tanke till de som varit inblandade i olyckor runt om i landet. För en del är det första gången ni skadats och andra har kanske tidigare erfarenhet. Ta all hjälp ni kan få och lyssna på kroppen innan ni hastar iväg till jobbet! Jag hoppas att ni kom undan lindrigt och att ni kan återvända till vardagen.

Ta det lugnt i trafiken

Comments are closed.