Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Solen lyser och ger ångest

jag vill alltid försöka vara positiv här på bloggen. Men. Idag lyste solen och takdroppet lät sådär underbart. Nästan 10 grader ute, en riktig kanondag. Så är de där ordet ”men” som är så trist. Min kropp har ingen ork att vara ute några längre stunder. Jag tog stavarna och gick en kort promenad och sen satt jag på altan och myste i solen en kort stund. En halvtimmes aktivitet och kroppen skriker av trötthet och värk. Solen är positiv och att jag kan ta mig ut är bra men jag vill mer. Så är det alltid med oss människor. Vi vill ha mer! Så jag kanske ska vara nöjd med de lilla jag orkar med.

Nu är allt sig likt här hemma. Huset lever, barnen leker och allt de är positivt. Det är livet. Visst tar de på krafterna men de är de värt. Barnen är lediga i veckan och mitt mål är att orka göra ngt med dom varje dag. De har inte så stora krav, som vi vuxna ofta har, och små saker kan också vara roligt. Spela spel, läsa böcker eller så packar jag matsäck och så kan de själva ta skidorna och åka på picknick. När man är begränsad får jag ha lite fantasi. Sedan har barnen faktiskt fått vara ute rätt mycket då de var i fjällen med min syster. Jag ska ta ett snack med barnen och planera upp morgondagen.

Så är de med det.

Comments are closed.