Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Tänk nu – inte sen!

Jag hade en kort konversation med en kille på bloggen. Han är en av många som går runt med halvkrämpor. Det kan vara ont i ryggen, nacken knät eller någon annan kroppsdel. Några testar på att gå till sjukgymnast men de flesta tänker nog att de löser sig. De onda försvinner tids nog.

Istället tycker jag att man ska fundera varför jag har ont just där. Man får lov att förändra sitt gamla tänk för att bli frisk. Hur lyfter jag saker? Kan jag använda något redskap för att underlätta? Kanske måste jag byta sjukgymnast?

När man är ung gör man bara saker. Kroppen klarar vad som helst. Sedan blir vi äldre och får betala om vi slitit får hårt. Kroppen säger stopp. Så mitt råd till er unga, rör på er, träna och var rädda om era kroppar. Förresten gäller ovanstående mening alla.

Punkt.

Comments are closed.