Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Tid för rutiner

Nu är tiden inne för att komma tillbaka in i vardagsrutinerna. Barnen börjar skolan och därmed är hela familjen uppe med tuppen. Visst har det varit både kul och trevligt att umgås tight men rutiner, skola och viss distans är inte något dåligt. Snarare tvärtom.

Nu, under hösten, lär det bli många läkarbesök för att utreda vad som ska hända härnäst. Själv hoppas jag på mycket men tiden har lärt mig att inte skruva upp några förväntningar. Istället lever jag som ett barn i bemärkelsen här och nu. Lever efter mina kroppsliga förutsättningar och tvingar mig inte in i något.

Även jag både gillar och avskyr rutiner. Samtidigt tror jag vi människor mår gott av dem. Vad tror du?
Har inte varit så aktiv på sistone, har nog riktat min tid och kraft mot familjen. Idrott, familjeliv och hälsa har varit på tapeten här hemma. Jag lovar att bli bättre, skapa rutiner för bloggen också🙂. 

Idag ringer doktorn, vet inte riktigt vad vi ska prata om. Mycket är detsamma och jag väntar fortfarande på magnetröntgen. Hoppas att sjukvården också kommer i gängorna – skapar rutiner.

Rutiner är inte bara av ondo, ibland kan det vara skönt att luta sig mot dem.


Comments are closed.