Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Vad kan du?

Dagarna snurrar på i rask takt och nu är det sommarlov för kidzen. Veckan har varit hektisk för familjen. Tur man har en sambo som fixat med allt inför skolavslutningen. Själv har jag varit rejält trött och sliten fast jag knappt gjort något. Tyvärr är det så just nu och det är bara att acceptera läget.

Nu har jag skaffat egen domän och fixat med hemsidan och resultatet tycker jag blev helt okej, lite småfix till så… Tidigare bloggade jag på WordPress men tyckte det var dags för en uppgradering. Innehållet här kommer vara detsamma som tidigare. Jag skriver om vardagsliv och tankar om att leva i en skadad kropp med en positiv blick. Har lite svårt att hitta läsvyn i WordPress men det löser sig nog eftersom.

Just nu kämpar jag åter mot tröttheten. Det känns så himla trist att vara så sliten när solen skiner och barnen är hemma. Jag vill ut, hitta på något men inser att krafterna inte räcker till. Det är nu det är dags att plocka fram ett verktyg som jag lärde mig en av smärtskolorna jag deltagit i.

Fokusera på det du kan göra istället för att lägga kraft och energi på det du inte kan. Tänk smått!

Det ligger mycket i dessa ord. Vi som lever i skadade kroppar har nog lätt att rada upp vad vi inte kan och detta leder till dåligt samvete. Det kan vara starten på en negativ spiral; dålig självkänsla, stress, ökad smärta och så vidare. Så fokus nu på det jag orkar. jag kan finnas med, spela kort, prata, se på film och ta korta promenader med barnen. Det kanske nu det är ett bra tillfälle att hinna lyssna av barnen, något som kan vara svårt i den hektiska vardagen.

Mitt mål just nu med bloggen är att hitta fler likasinnade. Inte bara någon som haft diskbråck och lever med nervsmärtor utan fler som lever i en skadad kropp. Läs mer på hemsidan vad jag menar med det.

Nu lite vila!

Fokusera på det du kan

Comments are closed.