Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Vart är vi på väg!?

Besökte akuten för några dagar sedan. Det var en upplevelse som satte spår i mig. För mig kändes det som att flyttas rakt in i en amerikansk sjukhusserie. Väntrummet var fullt och människor låg överallt utspridda på bårar i korridorerna. Hörde läkare flera säga till patienterna att de tyvärr inte hade tid. Skäms en smula för den svenska sjukvården.

Nu fick jag läsa att det ska kapas ner mer, den nattöppna jourcentralen ska inte ha nattöppet mer, vilket leder till än sämre kvalité på akuten. Kanske är det bara mitt landsting som bara tänker på pengar!? Vad vet jag.

I nuvarande form är akuten på mitt närliggande sjukhus på väg mot avgrunden. Sätt ut varningsskyltar innan felbehandling sker.

Akuten mår inte bra

Comments are closed.