Leva i en skadad kropp

Kämpa, var positiv och blicka framåt! Låt inte motgångar slå ner dig utan lär dig av dem.

Vi kör kravlöst

Att

vara tuff, trotsa trötthet och ge sig ut på fisketur fast man egentligen inte orkar är kanske inte rätt. Vem tror ni jag syftar på? Självfallet så är svaret givet – skriver om mig själv.

Otroliga vyer, inget napp!

Är det värt det?

Vaknat tidigt, skakig, trött och sliten. Svaret är ändå konstigt nog – JA. Vi, hela familjen, hade en otrolig dag. Ibland är det värt att trotsa kroppsliga hinder för att ladda den mentala delen av kroppen. Vilka otroliga vak vi fick se, en stor lax  med en otrolig fena, som gick upp till ytan och vände precis framför ögonen på oss. Vädret var också med oss… Otroligt! Kan rekommendera fiskestället Börstingen.

Idag

får det blir vad det blir. Tar ett kliv i taget. Moment för moment rör jag mig framåt och hoppas att kroppen vill vara med mig.

Ifall jag inte orkar något alls så är det okej, då går jag på gården och skrotar. Finns det energi så tar jag det då. Inga krav – här och nu är dagens filosofi.

Tryck inte ner dig med en massa krav

 

Comments are closed.